Info: Duben – Červen 2022

Ahoj, mám tady nějaké info a doporučení pro jaro 2022

1. První a nejdůležitější sdělení je, že budu v červenci a srpnu opět v Norsku a bude pozastavená výroba. Pokusím se ale předchystat dostatečný sklad hotových kufrů “k odeslání”
2. Při aktuálním množství objednávek jsem se trochu rozhodl upravit “barevnou politiku” Abych mohl chystat kufry dopředu na sklad a zkrátil jsem dodací lhůty pro jaro budou bedny ve 2 základních barvách: Černá a stříbrná a ty se pokusím držet skladem k rychlému dodání. Víka budou i nadále s volitelnou barvou.
– pokud chcete jinou barevnou kombinaci, tak se pro Vás nic nemění jen doba dodání bude delší.
3. Chápu, že doba je jaká je a ceny jsou vysoké (a nižší si myslím, že nebudou) ale pokud chcete letos vyrazit s kufry či doplňky ode mě objednávejte je už teď. Vyhneme se pak výpadku materiálu atd. těsně před Vaší dovolenou.
4. Rozhodl jsem se, že si po 4 letech udělám konečně taky nějkou motodovolenou než odjedu do Norska, protože už to potřebuju jako koza drbání. Předběžný plán je začátek června. Takže bych moc nepočítal, že stihnu v červnu dělat zázraky.
POKUD BUDETE CHTÍT ODE MĚ KUFRY, VÍTE TO A JEN ČEKÁTE, TAK SE MI ASPOŇ OZVĚTE A DOMLUVÍME SE JAK NA TERMÍNU, TAK NA OSTATNÍCH DETAILECH, PŘÍPADNÉ MONTÁŽI ATD.
Není to nátlak, protože nemám do čeho píchnout ale naopak spíše prosba a návod jak dodat kufry k Vaší spokojenosti a včas, protože máme duben pak květen a ten červen bude nejspíš fakt jen na dodělávání všech restů před odjezdem a v případě nedostatku skladových zásob můžu vyhlásit stop stav na jaro už v průběhu června.
Děkuju za pochopení a taky za sdílení a budu se těšit na případnou spolupráci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *